Eveliina Ihalainen

Head of HR - Gigantti Oy
HR eMBA
HR eMBA

”Tutkiessani eri vaihtoehtoja huomasin nopeasti, että Vaasan yliopiston Executive Educationin HR MBA vastasi erittäin hyvin niihin tavoitteisiin, joita koulutukselta halusin: monipuolinen HR-kurssien tarjonta sekä arvostetut professorit ja asiantuntijat. Asun pääkaupunkiseudulla ja arvostin myös sitä, että pystyin suorittamaan koulutuksen pääosin Helsingissä.

Osan koulutuksesta suoritin työn ohella ja osan opintovapaalla. Opiskelu oli kokonaisuudessaan erittäin motivoivaa ja antoi paljon energiaa niihinkin hetkiin, jolloin tuntui, ettei vuorokaudessa ole tarpeeksi tunteja. Tarvittaessa tehtävien palautukseen sai joustoa ja kokonaisuudessaan kaikki meni erittäin hyvin ja pystyin suorittamaan opinnot laadukkaasti. Opintovapaani aikana nautin siitä, että ehdin syventyä myös vapaaehtoiseen materiaaliin ja sain keskityttyä lopputyöhöni täysillä.

​Halusin kehittää ja syventää omaa osaamistani henkilöstöjohtamisessa, verkostoitua ja edetä urallani. Kaikki edellä mainitut tavoitteet ovat toteutuneet, mistä olen erittäin onnellinen ja kiitollinen. Pian valmistuttuani sain uuden työn, joka on juuri sellainen, johon olin opiskeluillani tähdännyt. Koulutuksen kautta saamieni uusien kontaktien kanssa olemme puolin ja toisin auttaneet toisiamme työelämässä. Olen päässyt myös luennoimaan nuorille opiskelijoille eri teemoista käytännön työelämän näkökulmasta.

Halusin kehittää ja syventää omaa osaamistani henkilöstöjohtamisessa, verkostoitua ja edetä urallani. Kaikki edellä mainitut tavoitteet ovat toteutuneet, mistä olen erittäin onnellinen ja kiitollinen.

Suosittelen Vaasan yliopiston Executive Educationin MBA-koulutusta lämpimästi. Kun sinulla on motivaatiota ja aitoa kiinnostusta kehittää itseäsi, niin varmasti pärjäät opinnoissa ja saat suoritettua kurssit kunnialla. MBA-ohjelman suorittaminen voi tuoda mukanaan yllättäviäkin uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joista et ole edes osannut haaveilla.”