Pia Anttiroiko

Sales & Marketing Manager, Best-Hall Oy
Myynti eMBA
Myynti eMBA

”Lähdin opiskelemaan MBA-ohjelmaa, koska halusin oppia tämän päivän uudenlaista myyntiä ja sitä kautta kehittää oman organisaation myyntiä. Vaasan yliopiston Executive Educationin Myynti MBA oli juuri sitä, mitä etsin. Aloitin MBA-ohjelmassa opiskelun elokuussa 2016 ja valmistuin 2.10.2019.

Opiskelu työn ohessa sujui hyvin. Paljonhan siinä oli työtä, mutta koska opinnot liittyivät olennaisesti omaan työhöni, niin niistä oli jo opintojen aikana hyötyä omaan tekemiseen. Pitkiä iltoja ja viikonloppuja meni erilaisten oppimispäiväkirjojen ja tehtävien parissa, mutta se oli niin antoisaa, ettei niitä tunteja edes halunnut laskea.

MBA-koulutuksesta on ollut valtava hyöty myynnin johtamiseen ja laajemmin myös koko yrityksen johtamiseen myynnin näkökulmasta. Sillä on ollut myös todella iso vaikutus urakehitykseeni. Valmistuttuani vastuualueeni on muuttunut ja olen saanut ylennyksen sekä paikan johtoryhmässä. Nykyisessä roolissani keskityn enemmän markkinointiin, johon koulutusohjelmasta myös pystyi ammentamaan paljon oppia, sekä oman vientialueeni myynnin johtamiseen.”