Energy Business MBA

Executive MBA -ohjelma energia-alan johtajille

Energy Business MBA tarjoaa tuoretta tietoa ja toimivia käytännön työkaluja energia-alan yritysten johtamiseen ja kehittämiseen. Energia-alalla tarkoitamme paitsi energia-yhtiöitä, myös kaikkia energian tuotannon, jakelun ja käytön arvojärjestelmiin liittyviä yrityksiä, jotka siis tuottavat koneita, laitteita tai palveluita energiatoimialaan liittyen.

Ideat, visiot ja oivallukset ovat kehittyvän liiketoiminnan perusta. Uusien mahdollisuuksien tutkiminen on avain liiketoiminnan kasvuun tulevaisuudessa.

Ohjelma on tarkoitettu energia-alalla toimivien yritysten johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille koko toimialalla: se auttaa johtajia yhdistämään energia-alan nykyisiä käytäntöjä ja uusia ideoita menestyksekkääksi tulevaisuudeksi.

Sisältyvät koulutukset

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
15 op
-
Kevät 2022
10 op
-
19.09.2022 - 08.12.2022

MBA-erikoistumisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
10 op
lähiopetus
monimuoto
-

Miksi olemme paras koulutuskumppani?

1. Vaikuttavuus

Tuotamme laadukasta ja inspiroivaa koulutusta, joka tarjoaa sinulle käytännön työkaluja toimia tehokkaasti muuttuvassa suomalaisessa business-ympäristössä.

2. Asiantuntijuus

Käytännönläheiset koulutuksemme valjastavat tutkitun yliopistollisen tieteen ja akateemisen prosessin arjen haasteiden ratkaisemiseksi.

3. Helppous

Olemme palveleva, saavutettava ja joustava koulutuskumppani. Olemme tehneet palvelustamme helppoa valita, räätälöidä ja ostaa.

Kiinnostuitko?

Jätä meille mietteesi sekä yhteystietoja ja olemme sinuun yhteydessä.
Hyväksyn ehdot*