Energy Business eMBA

Executive MBA -ohjelma energia-alan johtajille

Energy Business MBA tarjoaa tuoretta tietoa ja toimivia käytännön työkaluja energia-alan yritysten johtamiseen ja kehittämiseen. Energia-alalla tarkoitamme paitsi energia-yhtiöitä, myös kaikkia energian tuotannon, jakelun ja käytön arvojärjestelmiin liittyviä yrityksiä, jotka siis tuottavat koneita, laitteita tai palveluita energiatoimialaan liittyen.

Ideat, visiot ja oivallukset ovat kehittyvän liiketoiminnan perusta. Uusien mahdollisuuksien tutkiminen on avain liiketoiminnan kasvuun tulevaisuudessa.

Ohjelma on tarkoitettu energia-alalla toimivien yritysten johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille koko toimialalla: se auttaa johtajia yhdistämään energia-alan nykyisiä käytäntöjä ja uusia ideoita menestyksekkääksi tulevaisuudeksi.

Ohjelman tieteellinen johtaja on professori Rodrigo Rabetino

Sisältyvät koulutukset

Energy Business eMBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään energiapolitiikkaan ja uusiutuvan energian hallinnointiin sekä energia-alan digitalisaatioon. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
15 op
Monimuoto
Kevät 2023
15 op
Monimuoto
11.9.-12.12.2023
10 op
Monimuoto
19.09.2022 - 08.12.2022
15 op
Monimuoto
11.1.-11.5.2023
10 op
Monimuoto
6.9.-30.11.2023

MBA-erikoistumisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus

Miksi olemme paras koulutuskumppani?

1. Vaikuttavuus

Tuotamme laadukasta ja inspiroivaa koulutusta, joka tarjoaa sinulle käytännön työkaluja toimia tehokkaasti muuttuvassa suomalaisessa business-ympäristössä.

2. Asiantuntijuus

Käytännönläheiset koulutuksemme valjastavat tutkitun yliopistollisen tieteen ja akateemisen prosessin arjen haasteiden ratkaisemiseksi.

3. Helppous

Olemme palveleva, saavutettava ja joustava koulutuskumppani. Olemme tehneet palvelustamme helppoa valita, räätälöidä ja ostaa.

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietoja ja olemme sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*