Hyvinvoinnin ja osaamisen johtaminen – strateginen resursointi

Työhyvinvointi lisää innostusta ja yhteisöllisyyttä sekä vaikuttaa yrityksen kilpailukykytekijöihin. Työhyvinvointia voidaan parantaa osaamisen johtamisella, sillä se yhdistää organisaation strategian ja työntekijöiden osaamisen. Osaamisen tunnistamisen, ylläpitämisen ja kehittämisen avulla voidaan saavuttaa tehokkaampia työtapoja, tuotteita, innovaatiota sekä tuottavuutta.

Koulutuksessa perehdytään laaja-alaisesti työhyvinvoinnin käsitteeseen. Koulutus antaa ratkaisuja suunnitelmalliseen työhyvinvoinnin edistämiseen. Keskiössä on henkilöstön kehittyminen osana yrityksen osaamisen johtamista. Koulutuksessa tarkastellaan ihmisten osaamista, sen määrittelyä, arviointia ja kehittämistä.

Moduuli on suoritettavissa täysin itsenäisinä opintoina, mutta se on mahdollista sisällyttää myös Executive MBA -ohjelman valinnaisiin opintoihin. 

Moduulin rakenne

Koulutuksissa yksi teema kattaa yksi, kaksi tai puoli koulutuspäivää. Yksi osa on yleensä kaksipäiväinen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Osaamisen johtaminen: Kyvykkyydet ja ydinkyvykkyydet, Osaamisen määrittäminen, jäsentäminen ja arviointi

Asiantuntijaorganisaation johtamishaasteet: Strategia, Tulevaisuuden osaamistarpeet, Osaamisen johtaminen

Työhyvinvointi ja organisaatiokäyttäytyminen: Mitä työhyvinvointi on? Miten ihmisten organisaatiokäyttäytyminen luo ja rakentaa työhyvinvointia? Työn tuunaaminen ja työhyvinvointi, Kohti hyvinvoivaa organisaatiokulttuuria

Työhyvinvointi, ilo ja innostaminen – yksilön näkökulma

Tulevaisuuden sukupolvien johtaminen ja HR-haasteet

Kiinnostaako Executive MBA tutkinnon suorittaminen?

Lue HR eMBA koulutuksen käyneiden asiakastarinoita

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*