JOKA – johtajana kasvaminen

Kasva johtajana JOKA – moduulin avulla ja koe unelmaopintomatka Barcelonaan!

Haluatko kehittää johtamistaitojasi ja saavuttaa korkeampia tavoitteita liike-elämässä? Liittymällä JOKA – Johtajana kasvaminen moduuliin tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden saavuttaa nämä tavoitteet sekä osallistua kolmen päivän opintomatkaan Barcelonaan!

JOKA – moduuli tarjoaa kattavaa ymmärrystä ja syvällistä tietoa nykyaikaisesta johtamisesta. Moduuli painottaa yksilöllistä kasvuasi ja kehitystä, tukien pyrkimyksiäsi vahvistaa johtamistaitojasi sekä saavuttaa merkittäviä tuloksia organisaatiossasi.

Kouluttajamme ovat johtamisen huippuasiantuntijoita, jotka jakavat laajan kokemuksensa ja asiantuntemuksensa kanssasi.

Miksi JOKA – moduuli on juuri sinua varten?

  • Henkilökohtaista kasvua ja kehitystä: Moduuli tarjoaa mahdollisuuden syventää johtajuustaitojasi ja kasvaa niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin.
  • Käytännönläheistä ja soveltavaa oppimista: JOKA – moduuli tarjoaa käytännöllisiä työkaluja, joita voit välittömästi soveltaa omassa organisaatiossasi.
  • Verkostoitumista: Pääset jakamaan kokemuksiasi ja oppimaan muiden osallistujien kanssa, luoden inspiroivan ja monimuotoisen oppimisympäristön.
  • Tulevaisuuden johtamistaitoja: JOKA – moduuli valmistaa sinut kohtaamaan liike-elämän tulevaisuuden haasteet menestyksekkäästi muuttuvassa toimintaympäristössä.

Lisäksi JOKA – moduuli tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kolmen päivän opintomatkalle Barcelonaan, jossa saat käytännön näkökulmia ja kokemuksia kansainvälisestä liike-elämästä sekä inspiraatiota uusiin näkökulmiin.

JOKA – moduulin voi yhdistää Executive MBA koulutukseen, mikäli opintoja haluat jatkaa ja syventää osaamistasi vieläkin pidemmälle.

Liity mukaan JOKA – moduuliin ja aloita matkasi kohti menestyksekästä johtajuutta jo tänään!

Lataa ohjelman esite tästä

Ohjelman tieteellinen johtaja on professori Liisa Mäkelä

Lisätietoa
Moduuli kuuluu Executive MBA -ohjelman yleisopintoihin, mutta sen voi suorittaa myös täysin itsenäisinä opintoina. Koulutus järjestetään joka syksy.

Ohjelman rakenne

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

2 päivän koulutusjaksot

Intensiivistä opiskelua Vaasassa

3 päivän opintomatka

Barcelona
Geneva Business school

Tentti ja lopputyö

Koulutuksen lopuksi esitetään workshop-työt

Asiakastarina

"Esimieheni ehdotti minulle JOKA-moduulia, ja asiaan tutustumisen jälkeen olin todella innoissani. Tämä oli juuri sellainen koulutus, joka kehitti omaa ammattitaitoani halutulla tavalla. JOKA:n jälkeen olin varma, että haluan käydä läpi koko MBA-koulutuksen."
Janne Järvenpää
Vaasan keskussairaalan silmätautiklinikan ylilääkäri, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
JOKA – johtajana kasvaminen

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi saadaksesi lisää tietoa koulutuksesta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*
Ehdot löytyvät tietosuojaselosteesta