Myynti eMBA erikoistumisopinnot

Executive MBA -ohjelma myynnin ammattilaisille

Myynnin kehittäminen on keskeinen osa liiketoimintaa. Myynti eMBA tarjoaa tuoreinta tietoa ja työkaluja myynnin strategisen suunnittelun ja tuloksellisen myyntityön käytännön kehittämiseen. B-to-B ja ratkaisukeskeinen myyntityö, myyntiorganisaation luominen, kansainvälisillä areenoilla toimiminen ja monipuoliset vuorovaikutustaidot ovat koulutuksen keskeisiä asioita.

Ohjelma on tarkoitettu myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille: se tuo laajemman näkökulman myynnin strategiseen johtamiseen osana koko liiketoimintaa.

Ohjelman tieteellinen johtaja on Yliopistonlehtori Minna-Maarit Jaskari

Sisältyvät koulutukset

Myynnin eMBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa keskitytään tulokselliseen myyntityöhön ja myynnin strategiseen johtamiseen. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
15 op
Monimuoto
15.12.2023 ja Kevät 2024
10 op
Monimuoto
Syksy 2024
15 op
Monimuoto
11.9.-12.12.2023
10 op
Monimuoto
6.9.-30.11.2023

MBA-erikoistumisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
10 op
Monimuoto
Kevät 2025
10 op
Monimuoto
Syksy 2023

Asiakaskokemus

eMBA-koulutuksesta on ollut valtava hyöty myynnin johtamiseen ja laajemmin myös koko yrityksen johtamiseen myynnin näkökulmasta. Sillä on ollut myös todella iso vaikutus urakehitykseeni.
Pia Anttiroiko
Sales & Marketing Manager, Best-Hall Oy
Myynti eMBA

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*