Räätälöity Executive MBA

MBA-ohjelma juuri sinun tarpeisiisi

Mikäli et löytänyt valmiista eMBA-ohjelmista mieleistä, voit koota itsellesi tai organisaatiollesi sopivan kokonaisuuden eri moduuleista ja suunnata opinnot haluamallasi tavalla.

Voit valita erikoistumisopintoja eri teemoista: myynti, markkinointi, henkilöstöjohtaminen, esihenkilönä kasvaminen, resilienssi (palautuminen), riskienhallinta, työhyvinvointi ja turvallisuus, hankintatoimi, energia-alan, sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen, urheilujohtaminen ja -markkinointi, sekä finanssi- ja vakuutusala.

Yleisopinnot ovat kaikille executive MBA-opiskelijoille yhteisiä.

Pääset tutustumaan yleis- ja erikoistumisopintoihin alla olevan taulukon avulla klikkaamalla koulutuksen nimeä. Ja sitä, mitä et löydä, voimme yhdessä sinulle räätälöidä.

Sinun valintasi:

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
15 op
Monimuoto
11.10.2024 klo 9.00 - 12.00
10 op
Monimuoto
02.05.2024 - 27.9.2024
15 op
Monimuoto
12.9.-10.12.2024
10 op
Monimuoto
19.9.-17.12.2024

Miksi olemme paras koulutuskumppani?

1. Vaikuttavuus

Tuotamme inspiroiva ja vaikuttavia koulutuksia, jotka tarjoavat Sinulle käytännönläheisiä työkaluja toimia tehokkaasti ja tuloksellisesti jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.

2. Asiantuntijuus

Käytännönläheiset koulutuksemme valjastavat tutkitun yliopistollisen tieteen, teorian ja akateemisen prosessin arjen johtamisen ja liiketoiminnan haasteiden tehokkaaksi ratkaisemiseksi.

3. Helppous

Olemme palveleva, joustava ja helposti saavutettava koulutuskumppani, joka on tehnyt palvelunsa helposti valittaviksi, räätälöitäviksi, ostettaviksi sekä toteutettaviksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat lisätietoja, jätä meille mietteesi ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*
Ehdot löytyvät tietosuojaselosteesta