Urheilujohtamisen ja markkinoinnin MBA

Urheilussa pitkäaikainen menestys kytkeytyy yhä voimakkaammin puitteisiin, taloudellisiin resursseihin sekä liikkeenjohdolliseen osaamiseen. Jatkuvasta kehittämisestä on tullut monella tavalla vaativa haaste. Urheilujohtamisen MBA -ohjelma tarjoaa tähän haasteeseen foorumin, jossa painotetaan liikkeenjohdon näkökulmaa.

Urheilujohtamisen MBA -ohjelma kehittää osallistujan liikkeenjohdollista osaamista ja ymmärrystä sekä harjaannuttaa käytännön taitoja urheiluliiketoiminnan kentällä. Ohjelman kohderyhmänä ovat mm. urheiluseurojen toimitusjohtajat ja toiminnanjohtajat sekä tapahtumamarkkinoinnin parissa toimivat, markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä toimivat, urheilusponsoroinnin parissa toimivat ja kuntien tapahtuma- ja liikuntatoimenjohtajat.

Liikkeenjohdon perusteiden monipuolinen soveltaminen urheilun kiehtovassa ilmiökentässä tarjoaa vastauksia tarvittavan osaamisen vahvistumiseen.

Urheilujohtamisen ja -markkinoinnin MBA -ohjelma koostuu yleisopinnoista ja erikoistumisopinnoista, joissa keskitytään urheilujohtamiseen ja urheilumarkkinointiin. Moduulien sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta.

Moduulit on mahdollista suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

Sisältävät koulutukset

Urheilujohtamisen MBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään urheiluliiketoiminnan johtamiseen ja päätöksentekijänä kehittymiseen. Lisäksi selvitetään, mitä markkinointi ja myynti tarkoittavat urheiluliiketoiminnan kentässä. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
10 op
Lähiopetus
Monimuoto
Kevät 2024
15 op
-
Syksy 2022
10 op
Lähiopetus
Monimuoto
19.09.2022 - 08.12.2022
15 op
Lähiopetus
Monimuoto
12.09. -13.12.2022
15 op
Lähiopetus
Monimuoto
11.1.-11.5.2023
10 op
Lähiopetus
Monimuoto
Syksy 2023

MBA-erikoistumisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus

Asiakaskokemus

Minulle oli tärkeää löytää tasokas ja korkealaatuinen yliopistotasoinen koulutus. Tällä koulutuksella saan myös uudenlaisia johtamiskulttuurin kehittämisen työkaluja yhtiön strategiatyöskentelyn rinnalle.
Tera Heinonen
Toimitusjohtaja, Hartola Golf Ltd.

Kiinnostuitko?

Jätä meille mietteesi sekä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*