Syksyn eMBA Tutkielmapäivät

eMBA-koulutus huipentuu ns. eMBA lopputyöhön tai kehittämistyöhön, jonka laajuus on 15 op. Jotta kaikki pääsevät hyvin alkuun ja saavat selkeät suuntaviivat lopputyönsä tekemiseen, järjestämme MBA-opiskelijoillemme tutkielmapäiviä lopputyön tekemistä tukemaan. Tutkielmapäivät kuuluvat executive MBA Kehittämistyön moduliin. Kaikki päivät toteutetaan etänä. Syksyn tutkielmapäivät järjestetään 15.9. ja 1.12.2022 klo 12-18.

Päivien vetäjänä toimii professori Marko Kohtamäki. Tutkielmapäiviin voi ja kannattaa osallistua jo hyvissä ajoin, vaikka opiskelu olisi vielä vähän kesken. Osallistuessaan tutkielmapäivään, ei tarvitse olla vielä valmista tutkimussuunnitelmaa eikä välttämättä lopputyön aihettakaan. Tutkielmapäivissä voi keskustella ja testauttaa ajatuksiaan professori Marko Kohtamäen ja muiden opiskelijoijden kanssa. Tutkielmapäivässä saa vinkkejä ja ajatuksia tutkielman toteuttamiseen ja myös siihen, miten sitä kannattaa alkaa työstää

Virallisten tutkielmapäivien lisäksi järjestämme käytännönläheisen ns. ”matalan kynnyksen”-tutkielmapäivän ke 19.10. klo 12-18. Päivän vetäjänä toimii KTT Maijastiina Jokitalo. Päivä on hyödyllinen ja antoisa sinulle, joka et ole tottunut tuottamaan (tieteellistä) tekstiä tai tekemään tutkimusta tai et ole tottunut kirjoittaja. Päivässä on tarkoitus auttaa ja yksinkertaistaa tutkielman tekemisen prosessia, ja saat apua kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kun olet ilmoittautunut lopputyömoduulin, saat osallistua tutkielmapäiviin niin monta kertaa kun haluat. Voit tulla mukaan päivään silloin, kun sinulle sopii ja lähteä esimerkiksi aikaisemmin.

Tutkielman tekeminen etenee seuraavasti: Kun sinulla on ajatus siitä, mistä aiheesta haluat lähteä työtäsi tekemään, etsimme sinulle aiheeseen perehtyneen asiantuntijan, joka on aiheen substanssisiosaaja. Asiantuntijan kanssa pureudut aiheeseen syvemmälle ja saat oivalluksia lopputöhösi ja sen viimeistelyyn.