Tapaa ExEd-kouluttajat: Adam Smale 

Adam Smale: Johtajuuden tulevaisuuden ääni ja monikulttuurisen johtamisen asiantuntija 

Haastattelija: Julio Serrano

UvaasaExEdin Tapaa ExEd-kouluttajat -sarjassa esittelemme Adam Smalen, joka ei ainoastaan ole ansioitunut johtamisen professori ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisen johtamisen asiantuntija, vaan myös Johtaminen monikulttuurisessa ympäristössä Executive MBA -moduulin ohjelman tieteellinen johtaja. Smalen pitkäaikainen kokemus opettajana näkyy hänen syvällisessä ymmärryksessään johtajuudesta ja siitä, miten se vaikuttaa monikulttuurisessa kontekstissa. 

Smalen intohimo opettamiseen ja johtajuuteen heijastuu hänen sanoissaan: ”Opettamisen intohimon lähteenä on usko siihen, mitä opetan, tässä tapauksessa johtamista ja johtajuutta, ja tunne siitä, että voin auttaa osallistujia kehittymään tehokkaammiksi johtajiksi.” Hänen näkemyksensä korostavat johtajuuden keskeistä merkitystä yksilöiden ja organisaatioiden kehityksessä. 

Smale tuo esiin myös monikansallisten yritysten kohtaamia haasteita lahjakkuuden hallinnassa, erityisesti monikulttuurisessa ympäristössä. Hän toteaa: ”Yksi suurimmista muutoksista on kilpailun kiristyminen lahjakkuuksista, erityisesti nuorten ammattilaisten osalta.” Tämä näkemys valottaa nykyistä globaalia työmarkkinatilannetta ja sen vaikutuksia yritysten strategioihin. 

Adam Smalen asiantuntemus ja pitkä kokemus tekevät hänestä arvokkaan opettajan ja mentorin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita johtajuuden ja henkilöstöhallinnon alasta. Hänen syvälliset tietonsa ja kokemuksensa Johtaminen monikulttuurisessa ympäristössä -moduulin tieteellisenä johtajana tekevät hänestä erinomaisen resurssin UvaasaExEd-ohjelman osallistujille. Tapaa ExEd-kouluttajat: Adam Smale tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia alan huipulta ja saada näkemyksiä johtajuuden tulevaisuuden suunnista. 

Julio Serrano – UvaasaExEd Blogi