Työhyvinvointi-messut

Ihmisellistä työelämää

Työhyvinvointiin panostaminen on yrityksille kilpailuetu. Se luo yritykselle positiivista brändiarvoa ja on kannattavan liiketoiminnan ehdoton edellytys.

Olemme mukana Tampereella työhyvinvointimessuilla, tule tapaamaan meitä osastollemme E 221 ja voit voittaa osallistumisen yhdelle vapaavalintaiselle verkkokurssillemme.

Tule myös kuulemaan Vaasan yliopisto Executive Education asiantuntijoiden puheenvuorot messujen aikana E-hallin ohjelmalavalla. (Ohjelma tarkentuu vielä)

Torstai 15.9. klo 14.30–14.55, Anne Gustafsson-Pesonen, tohtoriopiskelija, liiketoimintapäällikkö puhuu aiheesta ”Yrittäjyyskasvatus työelämätaitojen kehittymisen polkuna”.

Työelämä muuttuu kiihtyvällä tahdilla. Työt projektisoituvat entisestään. Pätkätyö, etätyö, hybridityö, sivutoimi- ja kevytyrittäjyys lisääntyvät. Työn henkinen kuormittavuus kasvaa. Toisaalta erityisosaajista kilpaillaan. Tarvitaan laaja-alaisten työelämätaitojen omaavia osaajia, jotka kykenevät tekemään jatkuvasti uusia projektiavauksia, ideoimaan työn kehittämistä ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja liiketoiminnan haasteellisiin tilanteisiin. Miten koulutuksen ja kehittämisen keinoin voimme tukea jo päiväkodista aina yliopistoihin saakka laaja-alaisten työelämätaitojen, yrittäjyystaitojen kehittymistä ja sitä kautta myös työhyvinvoinnin ylläpitoa?