Verkkokoulutukset

Olemme rakentaneet verkkokoulutuksemme huomioiden erilaiset oppijat. Toiset oppivat parhaiten lukemalla, toiset taas kuuntelemalla tai katsomalla.

Teksteihin painottuvia sisältöjä on elävöitetty kuvilla tai tekstiä tukevilla videoilla.

Myös opiskelijoiden osallistaminen on huomioitu verkkokursseja tehtäessä. Muistaminen ja asioiden oppiminen vaativat aktiivista tiedon käytäntöön viemistä – opiskelijoita osallistetaan itsenäisillä tehtävillä tai tietokilpailuilla.

Olemme pyrkineet luomaan hyvän käyttäjäkokemuksen kertomalla selkeästi koulutusten ja modulien alussa, mitkä ovat koulutusten sisällöt, rakenne, tavoitteet ym. Eri moduulit kiedotaan yhteen, jolloin opiskelija siirtyy seuraavaan moduuliin luontevasti. Jotta oppiminen voi jatkua kurssin päätyttyä, koulutuksen lopussa tuodaan esille, miten oppimisprosessi voisi jatkua, mitä seuraavaksi voisi opiskella.

Käytännössä verkko-opiskelun voit aloittaa valitsemalla alla olevista aiheista sinua kiinnostavan. Klikkaamalla laatikkoa, pääset tutustumaan kurssin esittelyyn ja sisältöön.

Verkkokaupassamme voit maksaa valmennuksen luottokortilla. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksaminen tapahtuu verkkokaupassa, eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Maksaessasi Stripella, hyväksyt ehdot, jotka löydät täältä. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa.

HUOM! Käytäthän maksaessasi esim. Google Chrome -, Safari- tai Firefox- selaimia. Oppimisalusta ei toimi optimaalisesti Internet Explorer – tai Microsoft Edge -selaimilla.

Verkkokoulutukset

Everything DISC-analyysi

Digital Marketing Fundamentals

Digital Marketing Strategy

Social Media Marketing

Strategic Digital Marketing Course Bundle

Ilmaston-muutos osaksi yrityksen DNA:ta

Ole yhteydessä niin kerromme lisää, miten voit omassa organisaatiossasi hyödyntää verkkokurssejamme. Voimme myös yhdessä rakentaa organisaatiosi tarvitseman kurssisisällön.

Janina Björk-Fant

Koulutuspäällikkö