Vierailumme Tampereen Työhyvinvointi-messuilla 13.-15.9

Työhyvinvointi-messut tarjosivat loistavan paikan mainostaa työhyvinvointiin liittyviä ratkaisuja ja messuilla oli mukana paljon yrityksiä erilaisilta siihen liittyviltä aloilta. Meille oli suuri ilo päästä nauttimaan jälleen messujen vilinästä ja innokkaasta ilmapiiristä. Ilmassa oli paljon odotuksia tulevaisuudelta ja saimme käydä antoisia keskusteluja messuvieraiden sekä muiden näytteilleasettajien kanssa. Kaikilla oli hymyt huulilla ja me edustimme yritystämme ja palveluitamme ylpeydellä.

Koulutusvalikoimastamme Executive MBA, HR MBA sekä räätälöidyt yrityskohtaiset ratkaisut olivat keskiössä, kun kerroimme messuvieraille tarjoamistamme strategisista työkaluista yritysten työhyvinvoinnin edistämiseksi. Me Vaasan yliopisto Executive Educationilla uskomme, että kaikkien organisaatiossa olevien hyvinvointi lähtee siitä, että yrityksen päätöstentekijät ovat hyvin koulutettuja. Kaikkiin koulutuksiimme linkittyy työntekijöiden hyvinvointi tavalla tai toisella. Yrityksille räätälöidyt koulutusratkaisumme antavat yrityksille mahdollisuuden rakentaa juuri sellaisen koulutuksen, joka vastaa heidän tarpeitaan.

Meidän ständillä oli hyvä energia, paljon kävijöitä sekä arvonta, jonka pääpalkintona oli yksi verkkokursseistamme. Jos työhyvinvointiin liittyvät koulutukset kiinnostavat, ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut tarpeisiisi.