Copy
View this email in your browser

Erikoistu ja erotu eduksesi


Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme
 
Syyskausi 2022 on käynnistymässä. Toivottavasti kesäsi meni mukavasti. On aika jälleen miettiä itsensä ja organisaationsa kehittämistä. Syyskauden alkuun tarjoamme aamupalaa ja tutkittua tietoa työhyvinvoinnista. Työhyvinvoinnin teema jatkuu edelleen syyskuulla, kun olemme mukana Tampereen TYHY-messuilla. Kannattaa lukea myös uusin asiantuntijablogimme asiakaskokemuksen teemasta. Syksy on usein itse kullekin koulutuksen ja kehittämisen käynnistämisen aikaa. Kun teet koulutuspäätöksiäsi tutustu korkeatasoiseen tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan. Vaasan yliopiston liiketaloustiede on noussut 200 parhaan yliopiston joukkoon.

 

Vaasan yliopisto maailman 200 parhaan joukossa liiketaloustieteessä


Vaasan yliopisto on noussut 200 parhaimman yliopiston joukkoon liiketaloustieteessä Shanghain 2022 arvion perusteella. Maailmassa on noin 18 000 yliopistoa.
Lue lisää
Blogi: Huippuasiakaskokemus on strateginen kilpailuetu

KTT,  markkinoinnin ja kuluttajakäyttäytymisen tutkija Maijastiina Jokitalo kertoo blogissaan, miten huippuasiakaskokemus on strateginen kilpailuetu. Yritysten on entistä haastavampaa tai jopa mahdotonta kilpailla pelkällä ydintuotteella tai ydinpalvelulla. Siksi kaikki, mitä yritykset ja organisaatiot onnistuvat uskottavasti rakentamaan ydintuotteen ja -palvelun päälle, ovat kilpailutekijöitä, ja samalla erottautumistekijöitä asiakkaille.

Puheenvuoro on julkaistu Ilkka-Pohjalaisessa 27.6.2022.
Lue lisää

Työhyvinvointi-messut Tampereella 13.-15.9.


Työhyvinvointiin panostaminen on yrityksille kilpailuetu. Se luo yritykselle positiivista brändiarvoa ja on kannattavan liiketoiminnan ehdoton edellytys.

Olemme mukana Työhyvinvointi -messuilla Tampereella 13.-15.9. Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle E 221. Tule myös kuulemaan Vaasan yliopisto Executive Education asiantuntijoiden puheenvuorot messujen aikana E-hallin ohjelmalavalla.
Lue lisää
Kutsu! Kauppakamariaamiainen 23.8.: Työhyvinvoinnin johtamisella kestävä perusta tulokselliselle työelämälle
 

Työhyvinvoinnin johtaminen edistää kestävästi tuloksekasta työn tekoa – vain hyvinvoiva työntekijä ja työyhteisö voi pitkällä tähtäimellä olla tuottava ja tehokas.

Järjestämme yhteistyössä Pohjanmaan kauppakamarin kanssa aamiaistilaisuuden 23.8. klo 8.30-10.30 ravintola Bank & Pocketissa, Vaasassa. Tilaisuus on maksuton kauppakamarin jäsenyrityksille. Ilmoittaudu mukaan 19.8. mennessä.

Lue lisää
JOKA - Johtajana kasvaminen alkaa 12.9.

Suosituin koulutusohjelmamme JOKA -Johtajana kasvaminen starttaa taas syksyllä. JOKA on laaja-alainen johtamisen koulutusohjelma, jonka ytimessä ovat esimiehenä kehittyminen ja oman organisaation kehittäminen. Koulutus antaa osallistujille uusinta tietoa ja näkemystä yritysten sekä julkisten organisaatioiden johtamisesta muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Moduuli kuuluu Executive MBA -ohjelman yleisopintoihin, mutta sen voi suorittaa myös täysin itsenäisinä opintoina. Tutustu myös muihin syksyllä alkaviin koulutuksiin!
Lue lisää
Tulevat koulutukset ja tapahtumat:
facebook
Website
Instagram
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2022 Vaasan yliopisto Executive Education Oy, All rights reserved.

markkinointi@uvaasaexed.fi
info@uvaasaexed.fi

Privacy notice (available only in Finnish)

Want to change how you receive these emails?
unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp