Copy
View this email in your browser

Erikoistu ja erotu eduksesi


Vaasan yliopiston Executive Education Oy tarjoaa inspiroivia ja laadukkaita koulutuksia suomalaisen työelämän tulokselliseen kehittämiseen. Missiomme on tuotteistaa yliopiston tutkimukseen pohjautuvaa osaamista aikuiskoulutuksessa korostaen innovatiivisia, käytäntöön helposti vietäviä ratkaisuja.

Blogi: Työn muutos – yrityskohtainen koulutus ja kehittäminen kantaa

Liiketoimintapäällikkömme Anne Gustafsson-Pesonen kirjoittaa tuoreimmassa blogissaan otsikolla "Työn muutos - yrityskohtainen koulutus ja kehittäminen kantaa" siitä miten työ on muuttunut globaalien muutosten vuoksi ja miten yritysten on jatkuvasti pystyttävä ketterästi mukauttamaan liiketoimintaansa, muotoilemaan tuote- ja palveluvalikoimaansa uudelleen, jotta yrityksen kilpailukyky ja liiketoimintamahdollisuudet säilyvät.
Lue lisää
Asiakastarina: Jarkko Aro, Head of Marketing and Business Development VEO

VEO:n markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Jarkko Aro on suorittanut Vaasan yliopiston Executive Education järjestämän MBA-koulutuksen. Aro kertoo opintojen olleen hyödylliset henkilökohtaisessa kehittymisessä, mutta myös sen konkreettisen käytännön hyödyn kautta, mitä opinnot antoivat hänelle ja organisaatiolle.
Lue lisää
Verkkokoulutukset

Tarjoamme ajasta ja paikasta riippumattomia verkkokoulutuksia asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille. Täydennämme koulutustarjontaamme jatkuvasti. Tutustu jo tarjolla oleviin verkkokoulutuksiimme.
Lue lisää
Hyvää kesää!
 
Haluamme tällä kirjeellä toivottaa hyvää kesäaikaa! Tutustu jatkuvasti täydentyvään koulutus-, kehittämis- ja tapahtumatarjontaamme ja seuraa meitä myös kesällä somessa. Seuraava uutiskirjeemme ilmestyy elokuussa. Hyvää kesää ja tavataan syksyllä!
 
Lue lisää


KUTSU! Kauppakamariaamiainen: Työhyvinvoinnin johtamisella kestävä perusta tulokselliselle työelämälle 23.8.2022 - Save the date!

Tulevat koulutukset ja tapahtumat:
facebook
Website
Instagram
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2022 Vaasan yliopisto Executive Education Oy, All rights reserved.

markkinointi@uvaasaexed.fi
info@uvaasaexed.fi

Privacy notice (available only in Finnish)

Want to change how you receive these emails?
unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp