Tehokkaita esihenkilö- ja tekoälyvalmennuksia kehittyville organisaatioille

Tervetuloa Vaasan yliopiston Executive Educationin koulutusohjelmiin, jotka on suunniteltu vahvistamaan organisaationne johtamiskapasiteettia ja teknologista osaamista. Meidän valmennuksemme tarjoavat kriittisiä taitoja ja syvällistä ymmärrystä tekoälyn potentiaalista liiketoiminnassa, tukien samalla esihenkilöidenne kasvamista. Kehittyvät organisaatiot kohtaavat monia haasteita ja mahdollisuuksia; olemme täällä auttaaksemme teitä navigoimaan näissä vesissä menestyksekkäästi.

Tämä valmennusohjelma on suunnattu erityisesti organisaationne esihenkilöille ja johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka ovat vastuussa alaistensa suorituksista. Ohjelmamme tarjoaa merkittävää lisäarvoa niille, jotka pyrkivät kehittämään johtamistaitojaan ja ymmärtämään paremmin tiiminsä dynamiikkaa sekä johtamaan muutosta tehokkaasti. Koulutuksemme kattaa:

  • Johtamistaidot: Kehitä kykyäsi motivoida, ohjata ja inspiroida tiimiäsi parempaan suoritukseen. Sisältää koulutusta LLM:ien (Large Language Models kuten ChatGPT) käytöstä johtamisessa, mikä parantaa kommunikaatio- ja analysointikykyä
  • Tiimin dynamiikan ymmärtäminen: Opit tunnistamaan ja hyödyntämään tiimisi vahvuuksia sekä käsittelemään tehokkaasti mahdollisia haasteita. LLM:ien hyödyntäminen tiimin dynamiikan analysoinnissa auttaa ymmärtämään syvällisemmin yksilöiden välisiä suhteita ja ryhmäkäyttäytymistä
  • Muutoksen johtaminen: Saat työkaluja ja strategioita, jotka auttavat johtamaan organisaation muutoksia sujuvasti ja varmistamaan jatkuvan kehityksen. LLM:t voivat tukea muutoksenhallintaprosesseja tarjoamalla tietoon perustuvia näkemyksiä ja ennusteita
  • Strateginen ajattelu: Opettelet tekemään päätöksiä, jotka tukevat pitkän aikavälin tavoitteita ja parantavat organisaation suorituskykyä. LLM:ien hyödyntäminen strategisessa päätöksenteossa auttaa tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja uhkia
  • Kommunikaatio ja päätöksenteko: Parannat kykyäsi kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti sekä tehdä päätöksiä kriittisissä tilanteissa. LLM:ien käyttö päätöksenteon tukena voi parantaa päätösten laatua ja nopeutta.

Valmennuksemme tarjoaa käytännönläheisiä oppeja ja oivalluksia, jotka vahvistavat johtamistaitojasi ja varustavat sinut kohtaamaan tulevaisuuden haasteet luottavaisin mielin.

Sovi esittely nyt!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*
Ehdot löytyvät tietosuojaselosteesta

Ohjelman räätälöintiprosessi:

Tämä prosessi varmistaa, että jokainen valmennus on suunniteltu tukemaan organisaationne yksilöllisiä tarpeita ja että se toteutetaan tehokkaasti ja tuloksekkaasti.

1. Yhteydenotto

Yhteydenottonne jälkeen sovimme henkilökohtaisen keskustelun asiantuntijoidemme kanssa.

2. Henkilökohtainen keskustelu

Asiantuntijamme käyvät kanssanne läpi kattavan keskustelun ymmärtääkseen organisaationne avainhenkilöt ja erityistarpeet. Tämä on perusta räätälöidyn koulutusohjelman suunnittelulle.

3. Räätälöidyn koulutusohjelman suunnittelu

Kerätyn tiedon perusteella suunnittelemme koulutusohjelman, joka vastaa juuri teidän tavoitteitanne ja tarpeita. Koulutus räätälöidään niin, että se tukee parhaiten organisaationne kehitystä.

4. Valmennuksen toteutus ja seuranta

Kun koulutusohjelma on valmis, toteutamme ja seuraamme sen tehokkuutta varmistaaksemme, että se vastaa asetettuja tavoitteita ja edistää organisaationne tavoitteita vaikuttavasti.