Organisaatio- ja yrityskohtaiset koulutusratkaisut

UvaasaExEdin – Kehitä organisaatiosi osaamista

Elämme aikaa, jolloin työelämän nopeat muutokset vaativat jatkuvaa oppimista ja sopeutumista. Vaasan yliopisto Executive Education (UvaasaExEd) on luotettu kumppanisi, kun etsit räätälöityä, tutkimukseen perustuvaa ja vaikuttavaa koulutusta. Autamme organisaatiosi löytämään sopivimmat kehittämistarpeet ja tarjoamme ratkaisuja, jotka tukevat organisaatiosi kasvua ja kehitystä.

Koulutustarjontamme:

Räätälöidyt koulutukset:

 • Valmentava johtaminen / leadership coaching: Keskitymme johtajien kykyyn tukea ja kehittää tiimijasenet. Valmennamme esimiehiä luomaan positiivisen ja tuloksellisen työympäristön.
 • Strategiaprosessit ja -toteutus: Opastamme, miten strategia luodaan ja viedään käytäntöön menestyksekkäästi. Koulutuksemme kattavat kaiken suunnittelusta toteutukseen.
 • Esihenkilövalmennus ja tiimien kehittäminen: Tarjoamme valmennusta esihenkilöille ja tiimeille, keskittyen erityisesti tiimien tehokkuuden ja yhtenäisyyden parantamiseen.
 • Talousosaamisen valmennus: Kattava opas talousraporttien ymmärtämiseen, katelaskentaan ja tärkeiden tunnuslukujen analysointiin.
 • Henkilöstöjohtaminen ja työhyvinvointi: Koulutamme johtajia ymmärtämään henkilöstöhallinnon merkitystä ja kehittämään työhyvinvointia.
 • Muutoksen johtaminen ja resilienssi: Vahvistamme organisaation kykyä sopeutua muutoksiin ja kehitämme resilienssiä.
 • Digitaalinen markkinointi ja palvelumuotoilu: Opastamme nykyaikaisen markkinoinnin ja palvelujen suunnittelun periaatteita.
 • Erityiskoulutukset: Tarjoamme erikoiskursseja, kuten esim. turvallisuuskoulutusta, joissa hyödynnämme alansa parhaimmat asiantuntijat.

eMBA-ohjelmat:

 • Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä organisaatiollesi oman Executive MBA -koulutuksen. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu kehittämään johtajien strategista ajattelua ja liiketoimintaosaamista.

Asiakaskokemus:

”Vaasan yliopiston ExEd:n koulutukset ovat auttaneet meitä kehittämään organisaation työhyvinvointia ja osaamisen johtamista. Erityisesti ’Työhyvinvointi ja osaamisen johtaminen’ -moduuli oli käytännönläheinen ja inspiroiva.”

Mari Kumpu, Henkilöstöpäällikkö, BRP Finland Oy

Miksi Valita UvaasaExEd?

 • Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä koulutuksia, jotka vastaavat juuri teidän organisaationne tarpeisiin.
 • Koulutuksissamme yhdistyvät teoreettinen tietämys ja käytännön sovellukset.
 • Joustavuus koulutuksen kestossa ja toteutustavassa – voimme järjestää koulutuksen myös asiakkaan tiloissa tai etänä.
 • Kokeneet ja asiantuntevat kouluttajat, jotka tukevat organisaatiosi kehitystä.
 • Tutkimukseen perustuva, laadukas ja vaikuttava opetusmenetelmä.


Aloittakaa matkanne kohti organisaatioidenne kehitystä kanssamme!

Lisätietoja

Rakennetaan yhdessä sinulle ja organisaatiollesi sopiva ohjelma.

Taisto Vartiainen

Seniorikonsultti

Niclas Hagnäs

Koulutuspäällikkö / Yrityskohtaiset koulutukset

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja pyydä tarjous. Rakennetaan sinulle ja organisaatiollesi sopiva koulutus sopivine työkaluineen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*
Ehdot löytyvät tietosuojaselosteesta

Miksi olemme paras koulutuskumppani?

1. Vaikuttavuus

Tuotamme laadukasta ja inspiroivaa koulutusta, joka tarjoaa sinulle käytännön työkaluja toimia tehokkaasti muuttuvassa suomalaisessa business-ympäristössä.

2. Asiantuntijuus

Käytännönläheiset koulutuksemme valjastavat tutkitun yliopistollisen tieteen ja akateemisen prosessin arjen haasteiden ratkaisemiseksi.

3. Helppous

Olemme palveleva, saavutettava ja joustava koulutuskumppani. Olemme tehneet palvelustamme helppoa valita, räätälöidä ja ostaa.