Executive MBA

Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma on johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille suunnattu täydennyskoulutusohjelma. MBA:ssa tuorein tutkimustieto strategiasta, kasvusta, taloudesta, johtajuudesta ja muista liiketoiminnan osa-alueista tuodaan yritysten ja organisaatioiden käyttöön. Kokemuksia, näkemyksiä ja toimivia käytäntöjä jakavat paitsi huippukouluttajamme, myös muut osallistujat.

Maailmaa mullistavat paitsi yllättävät uudet haasteet, myös vanhat tutut: digitalisaatio, teknologiset ja sosiaaliset innovaatiot, ilmastonmuutos. Menestyvä liiketoiminta vaatii kestävyyttä ja vastuullisuutta, nopeaa reagointikykyä ja joustavuutta.

Executive MBA antaa johtajalle varmuutta päätöksentekoon ja valmiuksia katsoa askeleen tai pari eteenpäin. Kun kokonaiskuva on kunnossa, on yllättävätkin asiat helpompi ottaa vastaan ja kääntää voitoksi.

MBA ohjaa sekä ajattelua että toimintaa strategisesti kannattavaan suuntaan. Uusin tutkimustieto tarjoaa luotettavan pohjan ja MBA-opiskelun päämääränä on muuttaa se käytännössä hyödynnettävään muotoon. Johtaja tarvitsee sekä oikeat numerot että oikeat sanat, joten ohjelma kattaa niin kivenkovan bisnesosaamisen kuin ihmislähtöisen johtajuuden teemoja, asiakkaita unohtamatta.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

Executive MBA -ohjelma (95 op) koostuu kaikille yhteisistä yleisopinnoista ja valinnaisista erikoistumisopinnoista. Voit suorittaa MBA:n työn ohessa. Lähipäiviä on noin kaksi perättäistä päivää kuukaudessa. Koulutus kestää noin 2,5 vuotta.

Voit valita oman MBA-suuntautumisvaihtoehtosi useasta vaihtoehdosta tai räätälöidä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Executive MBA -opintoihin kuuluvat koulutukset toimivat myös erittäin hyvin itsenäisinä täydennyskoulutuksina.

MBA-moduulit koostuvat asiantuntijaluennoista, analyyseista ja yritystapausten käsittelystä. Opetusmenetelminä hyödynnetään mm. luentoja ja kirjallisuutta, case-opetusta, ryhmätöitä ja -keskusteluja, workshopia sekä oppimispäiväkirjaa.

Luennoitsijan lisäksi osallistujat hyötyvät toistensa näkemyksestä, kokemuksesta ja asiantuntemuksesta. Ryhmäkeskustelut koetaan erittäin hyödyllisiksi ja vertaistuki ryhmäläisten kesken korostuu.

Lähiopetuspäiviä on 2–3 kuukaudessa, yleensä klo 9–16, muutoin opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja sähköisessä Moodle-oppimisympäristössä. Lähipäiviä järjestetään pääasiassa Vaasassa ja Helsingissä.

MBA-opintojen sisältö.

Tutustu muiden kokemuksiin

Vaasan yliopiston Executive MBA -koulutukseen on osallistunut suuri määrä johtotehtävissä toimivia asiantuntijoita eri toimialoilta.

Executive MBA -ohjelmat

Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma ohjaa sekä ajattelua että toimintaa strategisesti kannattavaan suuntaan. Uusin tutkimustieto tarjoaa luotettavan pohjan ja MBA-opiskelun päämääränä on muuttaa se käytännössä hyödynnettävään muotoon.

Myynti MBA

HR MBA

HR MBA tarjoaa kattavat työkalut aktiiviseen henkilöstöjohtamiseen. Ohjelman oppien avulla yritys tai organisaatio kehittää henkilöstöjohtamista laajasti ja systemaattisesti. Osallistuja kehittää itseään ja kykyään tukea yrityksen strategian toteutumista henkilöstötoimintojen avulla.

Urheilujohtamisen MBA

Ainutlaatuisen kovatasoinen koulutus tarjoaa kattavan kuvan johtamisesta ja liiketoiminnasta urheilumaailman uniikin luonteen huomioiden.

Sote MBA

Vaasan yliopiston Executive Educationin tarjontaan on vuonna 2023 tulossa uusi, sosiaali- ja terveyspalveluiden johtamiseen keskittyvä SOTE MBA -ohjelma.

Energy Business MBA

Energy Business MBA tarjoaa tuoretta tietoa ja toimivia käytännön työkaluja energia-alan yritysten johtamiseen ja kehittämiseen.

Miksi olemme paras koulutuskumppani?

1. Vaikuttavuus

Tuotamme laadukasta ja inspiroivaa koulutusta, joka tarjoaa sinulle käytännön työkaluja toimia tehokkaasti muuttuvassa suomalaisessa business-ympäristössä.

2. Asiantuntijuus

Käytännönläheiset koulutuksemme valjastavat tutkitun yliopistollisen tieteen ja akateemisen prosessin arjen haasteiden ratkaisemiseksi.

3. Helppous

Olemme palveleva, saavutettava ja joustava koulutuskumppani. Olemme tehneet palvelustamme helppoa valita, räätälöidä ja ostaa.