Mari Kumpu

Henkilöstöpäällikkö, BRP Finland Oy
HR eMBA
HR eMBA

”Osaamisen ylläpito ja päivittäminen ovat olleet ohjenuorani koko työurani ajan ja olen säännöllisesti osallistunut erilaisiin lyhyempiin ja pidempiin koulutuksiin ja valmennuksiin. eMBA-tutkintoa olin suunnitellut ja tutkiskellut pidemmän aikaa. Pääsin aloittamaan opinnot, kun silmiin osui koulutus Vaasan yliopiston Executive MBA HR-painotuksella, mielenkiintoisilla moduulien aihepiireillä ja hyvillä asiantuntijoilla.

Opiskeleminen nyt, kun on huomattavasti enemmän kosketuspintaa käytännön bisneselämään, on erittäin antoisaa. Muiden osallistujien käytännön kokemukset ja keskustelut ovat lähipäivien loistavaa antia.

Myös organisaationi on hyötynyt koulutuksesta. Esimerkiksi Työhyvinvointi ja osaamisen johtaminen -moduulin aikana laadin suunnitelman Työhyvinvoinnin viiden vuoden Roadmapista, mikä myöhemmin käynnistettiin omassa organisaatiossani, ja Johtajuus-moduulin aikana laadimme henkilökohtaiset johtamisen kehityssuunnitelmat. Lisäksi muiden osallistujien kanssa on vaihdettu kokemuksia ja myös ihan käytännön toimintamalleja HR-työhön liittyen, puhumattakaan uusista ideoista, joita koulutuksen aikana on saanut.”