JOKA – Pitkäaikainen perintö johtajakoulutuksessa

Kun puhutaan johtamiskoulutuksesta UvaasaExEd:ssä, on mahdotonta ohittaa JOKA – Johtajana Kasvaminen -ohjelmaa. Se ei ole pelkästään ohjelma, vaan pitkäaikainen sitoumus, joka on antanut osallistujilleen arvokkaita työkaluja ja näkökulmia johtamiseen vuosikymmenien ajan.

JOKA -ohjelman ydin on tarjota koulutusta, joka keskittyy esihenkilönä kehittymiseen sekä oman organisaation kasvuun ja muutokseen. Ohjelma antaa osallistujilleen uusinta tietoa ja näkemystä yritysten sekä julkisten organisaatioiden johtamisesta muuttuvissa toimintaympäristöissä. Tämä ei ole vain teoriaa, vaan se tukee osallistujia heidän polullaan tulevaisuuden johtajiksi.

Mikä tekee JOKA -ohjelmasta erityisen? Se on sen monimuotoinen opetussuunnitelma, joka yhdistää ulkomaan opintomatkan sekä intensiivisen ja vuorovaikutteisen lähiopiskelun Vaasan yliopiston kouluttajien johdolla. Viime aikoina osallistujat ovat päässeet kokemaan ainutlaatuisia oppimiskokemuksia maissa kuten Portugalissa, Ranskassa ja Itävallassa. Nämä opintomatkat eivät ole pelkästään oppimiskokemuksia, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden nähdä, miten eri maissa ja kulttuureissa hoidetaan johtamista ja organisaatioiden muutoksia.

Tärkeintä JOKA:ssa on kuitenkin sen yhteisöllisyys. Osallistujien erilaiset taustat ja työkokemukset luovat ainutlaatuisen pohjan syvällisille keskusteluille ja tiedonvaihdolle. Olipa kyseessä tulevaisuusorientoitunut johtaja, HR-päällikkö tai asiantuntija, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä johtajana.

JOKA -ohjelma ei ole vain koulutusohjelma, vaan investointi omaan tulevaisuuteen. Kuten Vaasan keskussairaalan silmätautiklinikan ylilääkäri Janne Järvenpää, toteaa: ”JOKA:n jälkeen olin varma, että haluan käydä läpi koko MBA-koulutuksen.” Tämä on juuri se intohimo ja sitoutuminen, jonka JOKA herättää osallistujissaan.

Joten, jos olet johtotehtävissä tai unelmoit johtajan roolista tulevaisuudessa, JOKA on se ”no-brainer” valinta. Se ei vain varusta sinua taidoilla ja tiedolla, vaan myös antaa sinulle verkoston, jonka avulla voit rakentaa ja laajentaa uraasi.

Tervetuloa mukaan JOKA:aan – johtajana kasvamisen matkalle!

Lue lisää JOKAsta tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan!

Kirjoittaja:

Julio Serrano, UvaasaExEd Blog editor-in-chief