Hankintatoimen eMBA erikoistumisopinnot

eMBA vahvistamaan tulevaisuuden kestäviä hankintoja

Hankintatoimen executive MBA syventää ymmärrystä siitä, mitä hankinnoissa kannattaa huomioida ja miten. Hankintaosaamiseen ja innovatiivisuuteen liittyy olennaisesti kyky löytää parhaat toimittajat ja kehittää hankintaa yhdessä toimittajien kanssa, siksi opintokokonaisuus on suunnattu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille.

Julkisten hankintojen ensisijaisena tavoitteena on varmistaa, että julkinen sektori kykenee tuottamaan laadukkaita palveluita ja tuotteita kansalaisille. Lisäksi julkiset hankinnat ovat tärkeä väline kustannustehokkaan talouspolitiikan ohjauksessa sekä erilaisten yhteiskunnallisten, kuten esimerkiksi sosiaalisten tavoitteiden saavuttamisessa. Covid-19 -viruksen kaltaiset vaikutukset julkisiin hankintoihin eivät rajoitu ainoastaan kriisin aikaisiin nopeutettuihin elintärkeisiin hankintoihin, kuten suojavarusteisiin. Myös vastuullisuudella on tulevaisuudessa entistä suurempi merkitys. Julkinen sektori voikin hankinnoillaan edistää kestävää kehitystä ja kiertotaloutta, ja nämä seikat voidaan huomioida hankintaprosessin monessa eri vaiheessa. Lisäksi on tärkeä pohtia, miten digitalisaatio vaikuttaa toimialaan ja miten sitä voidaan kehittää hyödyntämään digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia.

Hankintatoimen eMBA koostuu yleisopinnoista ja kolmen moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään hankintatoimeen ja toimitusketjujen hallintaan liittyviin muutospaineisiin, arvon tuottamiseen yhteistoiminnallisissa hankintaketjuissa ja liiketoimintasuhteissa sekä julkisten hankintojen erityispiirteisiin.

Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit on mahdollista suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

Hankintatoimen eMBA
Koko ohjelma.

Sisältyvät koulutukset

Hankintatoimen executive MBA koostuu yleisopinnoista ja kolmen moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään hankintatoimeen ja toimitusketjujen hallintaan liittyviin muutospaineisiin, arvon tuottamiseen yhteistoiminnallisissa hankintaketjuissa ja liiketoimintasuhteissa sekä julkisten hankintojen erityispiirteisiin. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
10 op
Monimuoto
19.9.-13.12.2024
15 op
Monimuoto
12.9.-13.12.2024
15 op
Monimuoto
10.5. klo 13-16
10 op
Monimuoto
02.05.2024 - 27.9.2024

eMBA-erikoistumisopinnot

Kiinnostuitko?

Jätä meille mietteesi ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*
Ehdot löytyvät tietosuojaselosteesta