Riskienhallinnan ja turvallisuuden eMBA erikoistumisopinnot

Työkaluja riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämiseen

Riskienhallinnan ja turvallisuuden executive MBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa toisessa keskitytään riskienhallintaprosessin menetelmiin ja toisessa lakisääteisiin velvoitteisiin sekä eri standardien vaatimustenmukaisuuteen.

Ohjelma tarjoaa tuoreinta tietoa ja konkreettisia työkaluja riskienhallinnan sekä turvallisuuden kehittämiseen sekä tuo kokonaisvaltaisen riskienhallinnan osaksi koko liiketoimintaa. Ohjelma kehittää organisaation johtamiskykyä ja päätöksentekoa tarjoamalla opiskelijalle ajantasaisen, oikean ja riittävän kattavan käsityksen riskeistä sekä selkeästi määritellyt riskienhallinnan vastuut ja seurantajärjestelmän. Riskienhallinta ja turvallisuus koskettaa jokaista työntekijää, koska se on osa jokaisen arkipäiväistä työtä.

Ohjelma on tarkoitettu riskienhallinnan, turvallisuuden, laadunhallinnan ja ympäristöhallinnan parissa työskenteleville henkilöille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Ohjelman tieteellinen johtaja on Jyri Paasonen

Riskienhallinnan ja turvallisuuden eMBA
Koko ohjelma.

Sisältyvät koulutukset

Koulutus on monimuotoista opiskelua ja oppiminen tapahtuu ryhmissä. Alla esitetyt ohjelmaan kuuluvat yleisopinnot ja erikoistumismodulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
10 op
Monimuoto
6.9.-30.11.2023
15 op
Monimuoto
11.9.-12.12.2023
15 op
Monimuoto
15.12.2023 ja Kevät 2024
10 op
Monimuoto
Syksy 2024

MBA-erikoistumisopinnot

Kiinnostuitko?

Jätä meille mietteesi sekä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*