HR eMBA erikoistumisopinnot

Executive MBA -ohjelma HR-ammattilaisille

Henkilöstö on organisaatiolle strategisesti tärkeä voimavara ja kilpailukykytekijä. HR eMBA tarjoaa kattavat työkalut aktiiviseen henkilöstöjohtamiseen. Ohjelman oppien avulla yritys tai organisaatio kehittää henkilöstöjohtamista laajasti ja systemaattisesti. Osallistuja kehittää itseään ja kykyään tukea yrityksen strategian toteutumista henkilöstötoimintojen avulla.

Ohjelman kohderyhmää ovat henkilöstöjohtajat, henkilöstöpäälliköt ja HR-asiantuntijat.

Ohjelman tieteellinen johtaja on professori Riitta Viitala

Lataa ohjelman esite tästä

Sisältyvät koulutukset

HR eMBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään hyvinvoinnin ja osaamisen johtamiseen sekä niiden strategiseen resurssointiin. Lisäksi tarkastellaan strategista henkilöstöjohtamista ja suorituksen johtamista. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
15 op
Monimuoto
15.12.2023 ja Kevät 2024
15 op
Monimuoto
11.9.-12.12.2023
10 op
Monimuoto
Syksy 2024
10 op
Monimuoto
6.9.-30.11.2023

MBA-erikoisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus

Asiakaskokemus

Myös organisaationi on hyötynyt koulutuksesta. Esimerkiksi Työhyvinvointi ja osaamisen johtaminen -moduulin aikana laadin suunnitelman Työhyvinvoinnin viiden vuoden Roadmapista mikä myöhemmin käynnistettiin omassa organisaatiossani. Lisäksi muiden osallistujien kanssa on vaihdettu kokemuksia ja myös ihan käytännön toimintamalleja HR-työhön liittyen, puhumattakaan uusista ideoista, joita koulutuksen aikana on saanut."
Mari Kumpu
Henkilöstöpäällikkö, BRP Finland Oy
HR eMBA

Kiinnostuitko?

Mikäli jokin jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi saadaksesi tarkempaa tietoa ohjelmasta

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*