HR eMBA erikoistumisopinnot

Haluatko nostaa henkilöstöjohtamisesi uudelle tasolle ja vahvistaa organisaatiosi kilpailukykyä? HR eMBA tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä strategiseksi henkilöstöammattilaiseksi, varustettuna laadukkailla työkaluilla ja syvällisellä ymmärryksellä.

Miksi HR eMBA?

1. Kattavat työkalut aktiiviseen johtamiseen:
Ohjelma tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja, jotka auttavat sinua navigoimaan haastavissakin henkilöstötilanteissa ja ohjaamaan organisaatiotasi tehokkaasti.

2. Systemaattinen henkilöstöjohtamisen kehittäminen:
Oppien avulla voit kehittää henkilöstöjohtamista laajasti ja systemaattisesti, luoden vahvan perustan organisaatiosi menestykselle.

3. Osallistujakeskeinen koulutus:
Ohjelma on suunniteltu erityisesti henkilöstöjohtajille, henkilöstöpäälliköille ja HR-asiantuntijoille, jotka haluavat viedä osaamisensa uudelle tasolle. Ryhmässäsi on samanhenkisiä ammattilaisia, mikä rikastuttaa oppimista ja verkostoitumista.

Miten HR eMBA hyödyntää sinua?

  • Itsesi kehittäminen: 
    Ohjelman aikana kehität itseäsi johtajana ja vahvistat kykyäsi tukea yrityksen strategian toteutumista henkilöstötoimintojen avulla.
  • Verkostoituminen: 
    Saat mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa, mikä avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin ja yhteistyöhön.
  • Kohdennettu osaaminen: 
    Opit uusimmat ja parhaimmat käytännöt HR-alalla, mikä tekee sinusta edelläkävijän alallasi.

Ilmoittaudu mukaan!

Jos olet henkilöstöjohtaja, henkilöstöpäällikkö tai HR-asiantuntija, HR eMBA on juuri sinua varten. Investoi omaan menestykseesi ja organisaatiosi kehitykseen!

Ohjelman tieteellinen johtaja on professori Riitta Viitala

Lataa ohjelman esite tästä

Sisältyvät koulutukset

HR eMBA koostuu yleisopinnoista ja kahden moduulin erikoistumisopinnoista, joissa perehdytään hyvinvoinnin ja osaamisen johtamiseen sekä niiden strategiseen resurssointiin. Lisäksi tarkastellaan strategista henkilöstöjohtamista ja suorituksen johtamista. Koulutusten sisällöt koostuvat lähipäivistä ja lähipäivien välillä tapahtuvasta verkko-opiskelusta sekä muusta itsenäisestä opiskelusta. Moduulit ovat mahdollisia suorittaa myös yksittäisinä erillisinä moduuleina.

MBA-yleisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus
15 op
Monimuoto
11.10.2024 klo 9.00 - 12.00
15 op
Monimuoto
12.9.-10.12.2024
10 op
Monimuoto
02.05.2024 - 27.9.2024
10 op
Monimuoto
19.9.-17.12.2024

MBA-erikoisopinnot

Koulutus
Laajuus
Opetustapa
Aloitus

Asiakaskokemus

Myös organisaationi on hyötynyt koulutuksesta. Esimerkiksi Työhyvinvointi ja osaamisen johtaminen -moduulin aikana laadin suunnitelman Työhyvinvoinnin viiden vuoden Roadmapista mikä myöhemmin käynnistettiin omassa organisaatiossani. Lisäksi muiden osallistujien kanssa on vaihdettu kokemuksia ja myös ihan käytännön toimintamalleja HR-työhön liittyen, puhumattakaan uusista ideoista, joita koulutuksen aikana on saanut."
Mari Kumpu
Henkilöstöpäällikkö, BRP Finland Oy
HR eMBA

Kiinnostuitko?

Mikäli jokin jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi saadaksesi tarkempaa tietoa ohjelmasta

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyn ehdot*
Ehdot löytyvät tietosuojaselosteesta